Sałatka Z Galaretką Żurawinową

Sałatka Z Galaretką Żurawinową
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Sałatka z galaretki żurawinowej może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 207 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka żelatyny o Smaku żurawinowym, ananas, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Świąteczna sałatka żurawinowo-ananasowa, Furr ' s Fruit Punch Jell-O Salad-zrób orzeźwiającą sałatkę Galaretkową, dodając kilka dodatkowych składników, oraz Furr ' S Light Green Jell-O Salad-to zupa z galaretki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść żurawinę, pomarańcze mandarynki i orzechy pekan w robocie kuchennym i pulsuj kilka razy, aby posiekać; mieszanka procesowa do drobno zmielonego, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
MandarynkiMandarynki
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Przenieść mieszaninę do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W osobnej misce wymieszaj ananasa, żelatynę, cukier, wrzącą wodę i zimną wodę, aż żelatyna i cukier się rozpuszczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(kubańska Mieszanka Przypraw)(kubańska Mieszanka Przypraw)
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wlać mieszaninę żelatyny do mieszanki żurawinowej i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
5
Wlać do formy żelatynowej i przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn