Sałatka z fasolki szparagowej, kukurydzy i grochu

Sałatka z fasolki szparagowej, kukurydzy i grochu
Fasolka szparagowa, kukurydza i sałatka z grochu może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 210 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, pieprz, kukurydza, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Podobne przepisy to Sałatka z makaronem Pesto z fasolką szparagową i kukurydzą, Sałatka Orzo z kukurydzą, fasolką szparagową i pomidorami, oraz Sałatka Orzo z kukurydzą, fasolką szparagową i pomidorami.

Instrukcje

1
Pierwsze 5 składników ubić w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać czerwoną paprykę i pozostałe składniki; wrzucić do herbu. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny lub do 8 godzin. Przed podaniem wymieszać łyżką szczelinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia23
Magazyn