Sałatka Z Fasoli Ogrodowej
Sałatka z fasoli ogrodowej to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka octu jabłkowego, cukru, szczypiorku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Sałatka z pomidorów Cherry, zielonej fasoli i fasoli woskowej z okruchami chleba Herbed z " Kitchen Garden Cookbook, Sałatka Ogrodowa Z Trzema Fasolami, oraz Sałatka Z Fasoli Ogrodowej.
Instrukcje
Pokrojoną w kostkę cebulę moczyć w zimnej wodzie, 10 minut.
Ocet, cukier i 1/2 łyżeczki soli ubić w dużej misce, następnie ubić oliwę z oliwek.
Cebulę odcedzić i osuszyć, a następnie dodać do dressingu. Wymieszać z białą fasolą.
Doprowadzić rondel osolonej wody do wrzenia.
Dodaj zielony i / lub wosk fasoli i gotować, aż chrupiące przetargu, 4 do 5 protokół.
Odcedzić fasolę, a następnie zanurzyć w misce z lodowatą wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Odcedzić ponownie, osuszyć i dodać do sałatki. Marynować w temperaturze pokojowej, rzucając od czasu do czasu, około 1 godziny.
Przed podaniem wymieszać natkę pietruszki i szczypiorek do sałatki i doprawić solą i pieprzem.