Sałatka Z Fasoli Nicoise
Sałatka z fasoli Nicoise jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 184 kalorie, 5G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, fasolę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sałatka Z Fasoli Nicoise, Sałatka Z Zielonej Fasoli Niçoise, oraz Resztki Zielonej Fasoli Niçoise dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze dziewięć składników (bazylia przez oliwę z oliwek)w słoiku, który ma bezpieczną pokrywkę i wstrząśnij z niego. Odstawić.
Ugotować fasolę we wrzącej osolonej wodzie do pożądanej doneness. Wstrząsnąć je w zimnej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania i całkowicie spuścić. Pozostawić fasolę do wyschnięcia na ręczniku papierowym i przechowywać w temperaturze pokojowej.
Oddzielić żółtka od białek. Oddzielnie przepchnąć białka i żółtka przez sitko, aby uzyskać drobne strzępki białek i drobne strzępki żółtek.
Pomysłowo ułóż fasolę wśród czterech talerzy. Kropka fasoli na każdym talerzu z sześciu do ośmiu oliwek.
Skropić dwie łyżki dressingu na fasoli i oliwki na każdym talerzu.
Na każdą sałatkę z fasoli posypać łyżką białka, a następnie łyżeczką żółtek.
Podawać z chrupiącym chlebem.