Sałatka z fasoli kubańskiej to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 20 i kosztuje 34 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 109 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę, pieprz jalapeã±o, claussen Koszerne ogórki koperkowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kubański Dip Z Czarnej Fasoli, Kubańska Zupa Z Czarnej Fasoli, oraz Kubański Hummus Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać olej, kolendra, sok z cytryny, ocet, kminek, pieprz jalapeno i oregano w dużej misce, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać pozostałe składniki; lekko wymieszać. Kryć się. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub na noc. Delikatnie wymieszać tuż przed podaniem.