Sałatka z fasoli i Pecorino
Sałatka z fasoli Fava i Pecorino może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 353 kalorie, 16G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.0 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cebuli, wysokiej jakości oliwy z oliwek, soli koszernej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Fasoli I Pecorino, Sałatka Z Fasoli Fava Z Pecorino, oraz Sałatka Z Fasoli I Pecorino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Doprowadzić duży garnek dobrze osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu. Ustaw miskę solonej wody z lodem na blacie. Fasolę Fava blanszujemy we wrzącej wodzie i natychmiast zanurzamy w osolonej wodzie z lodem.
Usuń twardą zewnętrzną osłonkę z fasoli fava.
Połączyć fasolę fava w dużej misce z cebulą, escarole, i pecorino (rezerwy kilka wiórków do dekoracji).
Dodaj trochę czerwonego octu winnego, trochę oliwy z oliwek i soli, do smaku. Wrzucić do Płaszcz sałatkę z sosem.
Ułóż sałatkę na talerzach i wierzch z zarezerwowanym ogolonym serem.