Sałatka z fasoli cytrynowej i tuńczyka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki z fasoli cytrynowej i tuńczyka. Ten przepis służy 3. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 240 kalorii, 22g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Idź do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, sok z cytryny, bazylia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 91%. Podobne przepisy to Cytrynowa Sałatka z białej fasoli, Tunanu i selera, Sałatka Z Tuńczyka Cytrynowego, oraz Sałatka Z Tuńczyka Cytrynowego.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w dużej misce, dobrze mieszając.
Dodać pomidory, fasola, i tuńczyk; wrzucić delikatnie. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Uwaga: fasola, taka jak fasola cannellini, ma niską zawartość tłuszczu, jest bogata w błonnik i białko oraz zawiera witaminy i minerały-wszystkie dobre powody, aby często włączać je do zdrowej diety.