Sałatka z Edamame i karmelizowaną cebulą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki z Edamame i karmelizowanej cebuli. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 275 kalorii, 21g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka groszku śnieżnego, grecki jogurt, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Szparagowo-Karmelizowana Z Cebulą, Kotlety jagnięce z karmelizowaną sałatką z czerwonej cebuli, oraz Sałatka ziemniaczana z boczkiem i karmelizowaną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Do karmelizowanej cebuli: w średnim garnku dodaj masło i ustaw na średnim ogniu.
Dodać cebulę i posypać solą, mieszając raz, aby płaszcz, i zmniejszyć ogień do średnio-niskie. Pozostawić powoli karmelizować, aż ciemny złoty brąz i krawędzie są chrupiące, 12 do 15 minut, mieszając tylko kilka razy podczas procesu. Doprawić i zdjąć z ognia. Odstawić.
Wymieszaj jogurt z kolendrą, sokiem z limonki, szalotką i nektarem z agawy. Doprawić solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Połącz edamame, groszek śnieżny i pomidory w dużej misce do mieszania.
Dodać dressing i karmelizowaną cebulę i wrzucić dokładnie płaszcz. Doprawić solą i pieprzem.
Aby służyć, łyżka sałatki do naczynia do serwowania.