Sałatka z dzikim ryżem i papryką

Sałatka z dzikim ryżem i papryką
Sałatka z dzikim ryżem i papryką może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 48 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz zieloną cebulę, paprykę, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Sałatka Z Dzikiego Ryżu, Wild Rice Pepper Salad Recipe, oraz Czerwona Papryka, Kalafior I Dziki Ryż.

Instrukcje

1
Połącz ugotowany ryż, czerwoną paprykę, żółtą paprykę, zieloną cebulę, sok z cytryny, skórkę z cytryny, sól i pieprz w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółtaPapryka żółta
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Ryż GotowanyRyż Gotowany
Zielona CebulaZielona Cebula
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Majonez wymieszać z mieszanką ryżową.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
RyżRyż
3
Przykryć i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, o 1 godzinę.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn