Sałatka z dzikiej rukoli i grillowanej kukurydzy

Sałatka z dzikiej rukoli i grillowanej kukurydzy to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 227 kalorii. Ten przepis służy 6. Jeśli masz pod ręką garść bazylii, rukoli, garści mięty i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Sałatka z pomidorów, czerwonej cebuli i rukoli z jajkiem sadzonym, grillowanym Chorizo i grillowanym Provoleto Crostini, Sałatka z kaczki z grillowaną gruszką, rukolą i czerwonym winem Vinaigrette, oraz Wild Rocket & Chilli Spaghetti Przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i par zagotować kukurydzę.
Wyjąć kukurydzę z wody i odstawić.
Rozgrzej grill lub patelnię grillową na średnim ogniu.
Grill kukurydzę, aż lekko zwęglone i ziarna są miękkie.
Ostudzić lekko, a następnie pokroić ziarna z kolb. W rondlu połącz miód, ocet, wodę z kwiatu pomarańczy, skórkę pomarańczową i sok pomarańczowy i gotuj na wolnym ogniu na średnim ogniu. Dusić, aż lekko zgęstnieje, o 7 protokół.
W dużej misce wrzucić kukurydzę z dressingiem i świeżymi ziołami.
Aby służyć: na każdym talerzu skomponuj mały stos rukoli i skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia oraz szczyptą soli morskiej i pieprzu. Top z 2 łyżki mieszanki kukurydzy.