Sałatka z czerwonej komosy ryżowej i awokado

Sałatka z czerwonej komosy ryżowej i awokado
Czerwony Quinoan i sałatka z awokado może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Przepis ten służy 2. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 8G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 26% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ogórek, komosę ryżową, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 365 osób ucieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 100%. Ten wynik jest wybitny. Spróbuj Sałatka z quinoana i awokado, Sałatka Z Awokado Kale Quinoa, oraz Sałatka z rzodkiewki i awokado Quinoa podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić komosę ryżową i wodę do wrzenia w rondlu na dużym ogniu. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż komosa ryżowa będzie miękka, a woda zostanie wchłonięta, około 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Rozprowadzić w misce do mieszania i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Gdy komosa ryżowa ma schłodzone, delikatnie wymieszać pomidory, ogórek i cebula. Doprawić sokiem z limonki, kminkiem, solą i pieprzem. Podziel liście szpinaku na talerze sałatkowe, a górę z sałatką quinoa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Udekorować plastrami awokado do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry AwokadoPlastry Awokado
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn