Sałatka Z Czarnymi Portobello-Grzybami
Czarna Sałatka z Portobello-pieczarki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 280 kalorii, 15g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.59 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czapek portobello grzyb, cebula, fasola cannellini, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Z Grzybów Portobello, Sałatka Z Grzybów Portobello, oraz Sałatka Z Pieczarkami Portobello.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Dodać grzyby do worka; uszczelnić. Marynować 10 minut, obracając od czasu do czasu.
Grzyby wyjąć z worka, zastrzegając marynatę.
Grzyby posypać przyprawą Cajun.
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu do gorąca.
Dodać grzyby; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż bardzo brązowy. Ostudzić; pieczarki pokroić ukośnie na cienkie plasterki.
Ułóż 4 filiżanki sałatki na każdym z 4 talerzy. Na wierzchu kromki pieczarek, 2 pomidorowe kliny i krążki cebuli.
Posypać 1/4 szklanki fasoli i 1 łyżką sera pleśniowego.
Zalać zarezerwowaną marynatę równomiernie sałatkami.