Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy z Mango to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 175 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka awokado, sól, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z prażonej kukurydzy, czarnej fasoli i Mango, Prosta czarna fasola, kukurydza i mango Chilaquiles z queso Fresco, oraz Sałatka z Mango i Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 5 składników w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
2
Dodać kukurydzę i kolejne 7 składników( przez paprykę); wrzucić delikatnie. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Kukurydza
3
Dodać awokado i ser; wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Awokado
Ser
4
Podawać natychmiast.
1
Podawać z polędwicą wołową smażoną na patelni, grillowanymi krewetkami lub ryżem Kolendrowo-limonkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica Wołowa
Krewetki Z Grilla
Kolendra
Wapno
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dzieci mogą pomóc: dzieci mogą zrobić cały vinaigrette siebie i posiekać pomidory i czerwoną paprykę z plastikowym nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Czerwona
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół