Sałatka Z Buraków Z Oregano, Pekanami I Kozim Serem
Sałatka z buraków z Oregano, pekan i kozim serem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 199 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 48 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz oregano, kozi ser, pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z pieczonych buraków z kozim serem i orzechami pekan + $ 25 Gift Card Giveaway, Makaron z pieczonych buraczków z kozim serem i orzechami pekan, oraz Sałatka z arugulanem i jabłkami z kozim serem i orzechami pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jeśli buraki mają liście i łodygi, przycinaj liście i wszystkie oprócz 1/4 cala łodyg. Umyj buraki. W dużym rondlu lub garnku pasującym do kosza na parowiec, buraki na parze, aż nóż do parowania wejdzie do nich łatwo, 30 do 45 minut, w zależności od ich wielkości. Odstawić na bok, aż będzie wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, ale nadal ciepły. Obrać buraki; skóra od razu się zetrze. Przyciąć i odrzucić wierzchołki i ogony i pokroić buraki w grube kliny.
Przełożyć buraki do dużej miski i skropić oliwą z oliwek i octem. Doprawić dużą szczyptą soli i pieprzu.
Posypać kozim serem, oregano i pekanami na buraki i podawać. Dodać do przodu porady można gotować, obrać, i pokroić buraki do 6 godzin do przodu. Przechowywać w lodówce i powrócić do temperatury pokojowej przed zakończeniem.
4, Tłuszcz Jednonienasycony
Oceń ten przepis i zobacz opinie
7, Tłuszcz Wielonienasycony