Sałatka Z Buraków Z Oregano, Pekanami I Kozim Serem

Sałatka Z Buraków Z Oregano, Pekanami I Kozim Serem
Sałatka z buraków z Oregano, pekan i kozim serem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 199 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 48 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz oregano, kozi ser, pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z pieczonych buraków z kozim serem i orzechami pekan + $ 25 Gift Card Giveaway, Makaron z pieczonych buraczków z kozim serem i orzechami pekan, oraz Sałatka z arugulanem i jabłkami z kozim serem i orzechami pekan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jeśli buraki mają liście i łodygi, przycinaj liście i wszystkie oprócz 1/4 cala łodyg. Umyj buraki. W dużym rondlu lub garnku pasującym do kosza na parowiec, buraki na parze, aż nóż do parowania wejdzie do nich łatwo, 30 do 45 minut, w zależności od ich wielkości. Odstawić na bok, aż będzie wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, ale nadal ciepły. Obrać buraki; skóra od razu się zetrze. Przyciąć i odrzucić wierzchołki i ogony i pokroić buraki w grube kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
2
Przełożyć buraki do dużej miski i skropić oliwą z oliwek i octem. Doprawić dużą szczyptą soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Posypać kozim serem, oregano i pekanami na buraki i podawać. Dodać do przodu porady można gotować, obrać, i pokroić buraki do 6 godzin do przodu. Przechowywać w lodówce i powrócić do temperatury pokojowej przed zakończeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1
Kalorie
1
140, tłuszcz
2
11, Kalorie Tłuszczowe
1
100, Tłuszcze Nasycone
2
3, białko
3
4, Tłuszcz Jednonienasycony
4
6, węglowodany
5
110, Cholesterol
6
5, Włókno
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
7, Tłuszcz Wielonienasycony
2
5, sód
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn