Sałatka Z Buraków Z Chèvre I Orzechami Włoskimi
Sałatka z buraków z Chèvre i orzechami włoskimi może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 21 kalorii. Ten przepis służy 123. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka bagietki, koziego sera, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 22 minuty. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sałatka Z Pieczonych Buraków, Chevre, Orzechów Laskowych Z Krewnymi Pomarańczami, Sałatka z pieczonych buraków z kandyzowanymi orzechami włoskimi, oraz Sałatka Z Pieczonych Buraków Z Fetanem I Orzechami Włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.In miskę, wrzucić buraki z wystarczającą ilością oleju, aby równomiernie pokryć, i doprawić solą i pieprzem. Buraki owinąć pojedynczo w folię aluminiową i umieścić na blasze do pieczenia.
Piec, aż buraki będą miękkie po przekłuciu nożem, 1 1/2 do 2 godzin.
Wyjąć z piekarnika. Gdy buraki są wystarczająco chłodne, aby je obrać i pokroić w poprzek na 1/4 cala slices.In mała miska, ubić razem ocet, sól i pieprz, aż do wymieszania. Powoli ubijaj w 1 szklance oliwy oil.In miskę, połączyć buraki z 1/4 szklanki winegret, doprawić solą i pieprzem, i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Ułóż plastry bagietki w jednej warstwie na 1 lub 2 blachach do pieczenia.
Pieczywo lekko posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Piec na złoty kolor, 7 do 10 minut.
Przenieś blachy do pieczenia na stojaku z drutu i niech crostini ostygnie do pokoju temperature.In duża miska, wrzucić mieszane baby zieleni z solą, pieprz i tyle vinaigrette do płaszcza lekko. Podziel zieleninę na 8 schłodzonych talerzy sałatkowych.
Posypać orzechy włoskie i buraki równomiernie na sałatki, i skropić dodatkową winegret według uznania. Kozi ser pokruszyć na sałatkach, podzielić crostini między talerze i podawać natychmiast.