Sałatka Z Buraków Po Niemiecku

Sałatka Z Buraków Po Niemiecku
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Niemiecka Sałatka z buraków może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Ten przepis służy 6. 21 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, ocet, zmielone goździki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 30%. Podobne przepisy to Niemiecka Sałatka Z Buraczków Marynowanych (Wegańska), Sałatka Ziemniaczana Po Niemiecku, oraz Ww Sałatka Ziemniaczana Po Niemiecku.

Instrukcje

1
Buraki umyć i przyciąć zieleninę. Zagotować średni garnek osolonej wody, dodać buraki i gotować pod przykryciem, aż buraki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Zdjąć z ognia, odsączyć, obrać i pokroić, gdy ostygnie.
3
W dużej misce wymieszać wodę, ocet, kminek, cukier, cebulę, chrzan, goździki, sól, pieprz i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać buraki i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
5
Odstawić na kilka godzin, od czasu do czasu mieszając.
6
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone, według uznania.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn