Sałatka z buraków marokańskich przyprawy buraków

Sałatka z buraków marokańskich przyprawy buraków
Sałatka z buraków marokańskich przyprawy buraków może być tylko przystawką szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 74 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, oregano, cytrynę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka z pieczonych buraków i szalotki na Podsmażonych burakach i rukoli, Ciepła duszona Sałatka z buraków z warzywami i sosem jogurtowym (Power Foods), oraz Gnocchi z buraków i ricotty z suszonymi buraczkami i Starzonymi balsamicznymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do miski włóż bardzo cienkie, jednolicie okrągłe plastry buraków wraz z sokiem z 2 lub 3 cytryn. Chcesz dużo soku, ale nie musi być soupy.2
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj pieprz cayenne. Odstawić je na bok do czasu poszycia, aby marynować w temperaturze pokojowej. Ale nie pozwól im marynować dłużej niż 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
3
Spuścić je przed poszyciem.
4
Wyczyść warzywa buraczane całkowicie zanurzając je w durszlaku ustawionym w dużej misce z chłodną wodą. Dobrze je wstrząsnąć i pozostawić do namoczenia na kilka minut. Następnie wyciągnij durszlak, spuść wodę, napełnij miskę i powtarzaj, aż nie będzie piasku. (Jest to zarówno łatwiejsze, jak i znacznie bardziej skuteczne niż metoda bieżącej wody i durszlaka.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa BuraczaneWarzywa Buraczane
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Zwiń stos liści buraków wzdłuż, jak cygaro. Następnie pokrój rolkę, tworząc idealne szyfonady o szerokości około ¼ cala. Kontynuuj ze wszystkimi zieleniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Włożyć zieleninę do dużego garnka z pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Dodaj łyżkę lub dwie wody. Przykryj garnek i przynieś trochę płynu do wrzenia. Wyłącz ogrzewanie i pozostaw pokrywę na 5 lub 6 minut przed kontynuowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Następnie włóż zielenie z powrotem do durszlaka i naciśnij tyle płynu, ile możesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
9
Pokrój 4 ząbki czosnku i umieść je na dużej patelni z 3 łyżkami oliwy z oliwek extra virgin. Sauté je w średniej wysokości, aż czosnek zaczyna brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Zdjąć patelnię z ognia i dodać 1 łyżeczkę papryki, 1 łyżeczkę mielonego kminku,1 łyżeczkę oregano, 1 łyżeczkę soli koszernej, wraz z kilkoma mielonymi pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Kminek MielonyKminek Mielony
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Wymieszać w ledwo gotowanej zieleni dodając trochę oliwy z oliwek, jeśli mieszanina wydaje się sucha. 1
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
ZieloniZieloni
12
Ułożyć zieleninę na środku naczynia i dobrze wycisnąć sok z cytryny. Surround zieleni z dużą ilością surowych marynowanych złotych buraków. Dobra mżawka oliwy z oliwek kończy danie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złoty BurakZłoty Burak
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
ZieloniZieloni
13
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćNormalny
Gotowe W5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn