Sałatka z buraków, koziego sera i estragonu

Sałatka z buraków, koziego sera i estragonu
Sałatka z buraków, koziego sera i estragonu wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.6 za porcję. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 11g białka, oraz 21 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz buraki, ocet winny, ocet balsamiczny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. To działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, lacto ovo wegetariańskie i primal dieta. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest całkiem dobre. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Sałatka z kozim serem i buraczkami, Sałatka z buraków i mango z miękkim kozim serem, oraz Sałatka z buraków w paski z kandyzowanymi orzechami pekan i kozim serem.

Instrukcje

1
Buraki umyć i umieścić na patelni osolonej wody z octem winnym. Gotować przez 30-40 minut lub do miękkości - po ukłuciu szaszłykiem nie powinno być oporu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Odcedzić i pozostawić do ostygnięcia lekko, a następnie obrać-nosić parę rękawic do prania, aby ręce nie stały się różowe.
3
Każdy burak pokroić na pół, a następnie pokroić w kliny i ułożyć na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
4
Rozgrzane buraki skropić połową octu balsamicznego i połową oliwy z oliwek, doprawić solą i pieprzem. 3 tuż przed podaniem pokroić kozi ser na kawałki na buraki i posypać estragonem, rukolą oraz pozostałym octem i olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Ser KoziSer Kozi
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego

Polecane wino: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Gruener Veltliner i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem do sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do tartych winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn