Sałatka Z Buraków I Mandarynek Z Sosem Żurawinowym

Sałatka Z Buraków I Mandarynek Z Sosem Żurawinowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z buraków i mandarynek z sosem żurawinowym. Jedna porcja zawiera 103 kalorie, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 45 centów za porcję. Mieszanka buraków o średnicy, mandarynki, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 25 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Z Buraków I Mandarynek Z Sosem Żurawinowym, Czerwona Sałatka z kapusty kuri i buraków z sosem balsamicznym z żurawiny i orzechów pekan parmezan, oraz Pieczona dynia Pianka Burak żurawina Sałatka z jabłkiem olej z pestek dyni Dressing.

Instrukcje

1
Buraki umieścić w głębokiej, dużej misce bezpiecznej dla mikrofal.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby osiągnąć głębokość 1 cala. Przykryć folią i kuchenką mikrofalową na wysokiej, aż buraki będą miękkie, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
3
W międzyczasie, drobno zetrzeć tyle skórki z mandarynek odmierzyć 2 łyżeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MandarynkaMandarynka
4
Odetnij górę i dół każdej mandarynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MandarynkaMandarynka
5
Odetnij całą skórkę i biały rdzeń, podążając za konturem owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
6
Pokrój każdą mandarynkę poziomo w grube na 1/3 cala rund, usuwając wszelkie nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
MandarynkaMandarynka
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
7
Wymieszać olej, koncentrat soku żurawinowego, ocet i zarezerwowaną skórkę mandarynki w małej misce. Przyprawiamy sos do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku żurawinowegoKoncentrat Soku żurawinowego
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
MandarynkaMandarynka
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Wymieszać z cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
9
Trzymaj 1 buraka pod zimną bieżącą wodą i zetrzyj skórę. Powtórz z pozostałymi 2 burakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
10
Pokroić buraki poziomo na 1/4-do 1/3-cala-grube rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
11
Buraki posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
12
Ułóż gałązki rukoli na dużym talerzu na pokrycie. Ułożyć buraki i mandarynki na wierzchu rukoli. Za pomocą widelca podnieś plastry cebuli z dressingu i ułóż na sałatce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
MandarynkaMandarynka
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
13
Mżawka z opatrunkiem.
14
W porcji: 134 kalorie, 7 g tłuszczu, 3 g błonnika
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn