Sałatka Z Buraków

Sałatka Z Buraków
Sałatka z buraków może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jeśli masz pod ręką suszone śliwki, ogórek koperkowy, majonez i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Sałatka z pieczonych buraków i szalotki na Podsmażonych burakach i rukoli, Ciepła duszona Sałatka z buraków z warzywami i sosem jogurtowym (Power Foods), oraz Sałatka z buraków marokańskich przyprawy buraków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść buraki w dużym rondlu z wystarczającą ilością wody, aby pokryć buraki o 1 cal. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż buraki są łatwo przebite widelcem, o 40 protokół; odcedzić. Buraki schłodzić w lodówce, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Buraki obrać i zetrzeć na tarce do dużej miski. Śliwki, orzechy włoskie wymieszać z burakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
śliwkiśliwki
BurakBurak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać majonez i mieszać, aż wszystkie składniki będą równomiernie pokryte. Schłodzić całkowicie przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn