Bulgur i sałatka pomarańczowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 92 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pomidorów, oleju roślinnego, skórki pomarańczowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Bulgurowa z winegretem pomarańczowym, Sałatka z buraków, bulguru i pomarańczy z pietruszką Vinaigrette, oraz Bulgur z imbirem i pomarańczą.
Instrukcje
1
Bulgur ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu-z wyjątkiem pominięcia soli. W szklanej lub plastikowej misce, wrzucić bulgur i wszystkie pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Przykryć i przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do schłodzenia.