Sałatka z brązowego ryżu i Czarnej Fasoli
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Brązowy ryż i sałatka z czarnej fasoli może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 224 kalorie, 8G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, pomidory w puszkach, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciepła Brązowa Sałatka Z Ryżem I Czarną Fasolą, Zapiekanka z brązowego ryżu i Czarnej Fasoli, oraz Ciastka z czarną fasolą i brązowym ryżem.
Instrukcje
W rondlu zagotować brązowy ryż, wodę, oliwę z oliwek i 1//2 łyżeczki soli. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, a płyn zostanie wchłonięty, od 45 do 50 minut.
Zeskrobać do miski, puch widelcem i przechowywać w lodówce do temperatury pokojowej.
Wymieszać Collard greens, czarna fasola, zielony groszek, kukurydza, zielone chiles, oliwki, i pomidory do schłodzonego ryżu, aż równomiernie wymieszane. Przed podaniem doprawić do smaku solą i pieprzem.