Sałatka z boczku, awokado i kukurydzy Gaby Dalkin"absolutnie awokado"

Sałatka z boczku, awokado i kukurydzy Gaby Dalkin
Sałatka z boczku, awokado i kukurydzy Gaby Dalkin "absolutnie awokado" może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 91 centów za porcję. Mieszanka grubej soli, ser cotija, boczek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 6398 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ser Pupusas w / Tomatillo Avocado Salsa-absolutnie awokado Gaby Dalkin, Hummus z awokado kolendry Gaby Dalkina, oraz Sałatka z boczku, awokado i kukurydzy.

Instrukcje

1
Umieść ciężką patelnię na średnim ogniu. Ułóż paski boczku na patelni i gotuj z obu stron, aż boczek będzie chrupiący, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Przełożyć na wyłożoną ręcznikiem papierowym talerz do wyschnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
3
Usuń wszystkie, ale 1 łyżka tłuszczu boczku z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Odetnij ziarna od każdej kolby, układając kolbę płasko na desce do krojenia i używając ostrego noża, aby usunąć jądra. Odrzuć kolby i przenieść ziarna na patelnię z tłuszczu boczku. Gotować kukurydzę na średnim ogniu, aż będzie tylko lekko złoty kolor, o 5 protokół. Wyłączyć ogień, pokruszyć ser cotija, dodać kolendrę i sok z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CotijaSer Cotija
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
5
Niech mieszanina ostygnie do temperatury pokojowej. Z grubsza pokruszyć boczek do mieszanki kukurydzy i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
6
Przeciąć awokado na pół wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
7
Usuń dół z awokado i odrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
8
Usuń awokado ze skóry i pokroić awokado na kawałki 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
9
Przenieść awokado na patelnię. Przed podaniem doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Podawać natychmiast w temperaturze pokojowej lub przechowywać w lodówce na później. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn