Sałatka z boczku, awokado i kukurydzy Gaby Dalkin"absolutnie awokado"
Sałatka z boczku, awokado i kukurydzy Gaby Dalkin "absolutnie awokado" może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 91 centów za porcję. Mieszanka grubej soli, ser cotija, boczek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 6398 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ser Pupusas w / Tomatillo Avocado Salsa-absolutnie awokado Gaby Dalkin, Hummus z awokado kolendry Gaby Dalkina, oraz Sałatka z boczku, awokado i kukurydzy.
Instrukcje
Umieść ciężką patelnię na średnim ogniu. Ułóż paski boczku na patelni i gotuj z obu stron, aż boczek będzie chrupiący, 5 do 6 protokół.
Przełożyć na wyłożoną ręcznikiem papierowym talerz do wyschnięcia.
Usuń wszystkie, ale 1 łyżka tłuszczu boczku z patelni.
Odetnij ziarna od każdej kolby, układając kolbę płasko na desce do krojenia i używając ostrego noża, aby usunąć jądra. Odrzuć kolby i przenieść ziarna na patelnię z tłuszczu boczku. Gotować kukurydzę na średnim ogniu, aż będzie tylko lekko złoty kolor, o 5 protokół. Wyłączyć ogień, pokruszyć ser cotija, dodać kolendrę i sok z limonki.
Niech mieszanina ostygnie do temperatury pokojowej. Z grubsza pokruszyć boczek do mieszanki kukurydzy i wrzucić do połączenia.
Przeciąć awokado na pół wzdłuż.
Usuń dół z awokado i odrzuć.
Usuń awokado ze skóry i pokroić awokado na kawałki 1/2 cala.
Przenieść awokado na patelnię. Przed podaniem doprawić solą i pieprzem.
Podawać natychmiast w temperaturze pokojowej lub przechowywać w lodówce na później. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.