Sałatka z białej fasoli z cytryną i kminkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z białej fasoli z cytryną i kminkiem. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 272 kalorie, 11g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 41 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonego kminku, pietruszki, fasoli super northern i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Z Białej Fasoli Cytrynowo-Koperkowej, Ziołowa Cytrynowa Sałatka Z Białej Fasoli, oraz Farro, biała fasola i konserwowa Sałatka z cytryny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę umieścić w dużej misce.
Dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć o 2 cale.
Niech fasola namoczyć na noc.
Dodaj liście laurowe i wystarczająco zimnej wody, aby pokryć przez 2 cale; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz temperaturę do średnio-niskiej i gotuj na wolnym ogniu 30 minut.
Dodaj sól i nadal gotować na wolnym ogniu, aż ziarna będą miękkie, ale nadal trzymać kształt, o 15 minut dłużej.
Fasolę odsączyć i umieścić w dużej misce; wyrzucić liście laurowe.
Dodać cebulę i pietruszkę.
Wymieszać olej, sok z cytryny, kminek i cayenne w średniej misce. Doprawić sosem solą i pieprzem.
Wlać sałatkę z fasoli; wrzucić delikatnie, aby połączyć. Czy z wyprzedzeniem można wykonać 2 godziny do przodu.
Odstawić w temperaturze pokojowej.
Liście sałaty układamy na pojedynczych talerzach lub na dużym talerzu. Łyżka sałatki z fasoli do sałaty i podawać.