Sałatka z białej fasoli i tuńczyka wymaga ok. 15 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 222 kalorie, 11g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka cebuli, pietruszki, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Podobne przepisy to Włoska Sałatka Z Tuńczyka Z Białą Tepary Fasolą, Sałatka makaronowa z tuńczykiem, selerem, białą fasolą i oliwkami, oraz Stek z tuńczyka au Poivre z białą fasolą i sałatką z gorzkiej zieleni.
Instrukcje
1
W robocie kuchennym, wymieszać tuńczyka, czerwona papryka, cebula, kolendra, kapary, relish, majonez, musztarda, i czosnek w proszku, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny