Need a danie główne bezglutenowe? Sałatka z białej fasoli i cukinii dla niemowląt może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 238 kalorii, 15g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę cannellini, cukinię, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Sałatka z białej fasoli z cukinią i parmezanem, Zupa Z Cukinii Z Białej Fasoli, oraz Makaron Z Cukinią, Koprem I Białą Fasolą.
Instrukcje
1
W średniej misce umieść fasolę cannellini, cukinię, fasolkę szparagową, parmezan, skórkę z cytryny i sok, oliwę z oliwek i bazylię; doprawić solą i pieprzem. Rzucać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa Krem Z Brokułów
2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Srebrne Nonpareile
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)