Sałatka Z Azjatyckiej Zieleni W / Szechuan, Olej Sezamowy I Sos Limonkowy
Sałatka z azjatyckich zieleni w / Szechuan, olej sezamowy i sos Limonkowy to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.11 za porcję. Jedna porcja zawiera 94 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis z Veggie Num Num ma 12 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pieprzu szechuańskiego, olej sezamowy, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Azjatycka Sałatka Tempeh Z Sosem Sezamowo-Limonkowym, Sezamowa chińska Sałatka z kurczakiem z azjatycką zielenią, oraz Sałatka Z Gorzkiej Zieleni Z Sosem Sezamowym dla podobnych receptur.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować wina Indaba Chenin Blanc. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Indaba Chenin Blanc]()
Indaba Chenin Blanc
Aromatyczne kiwi i melonowe niuanse na nosie. Mnóstwo pysznych tropikalnych smaków melona i cytrusów. Wagaśrodkowe podniebienie z długim zakończeniem, które ma odrobinę pikanterii.Połącz ze świeżą mozzarellą, krewetkami z grilla, lekkimi makaronami, czerwonym Lucjanem, pierogami, satayem z kurczaka lub mieszaną zieloną sałatką.