Sałatka Z Arbuza Południowo-Zachodniego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj sałatki z arbuza Południowo-Zachodniego. Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i lakto ovo wegetariański przepis serwuje 6 i kosztuje 74 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 82 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieprzu cayenne, kolendry, miodu i soli. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Z łyżką wynik 42%, to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Sałatka z arbuza z winegretem z arbuza, Południowo-zachodnia kanapka Rachel z południowo-zachodnią Slaw: Boar ' s Head Boldest Bracket Challenge, oraz Sałatka Południowo-Zachodnia.
Instrukcje
W dużej misce połącz arbuza, Mango, jicamę, cebulę i kolendrę. W małej misce wymieszaj sok z limonki, miód, ocet, skórkę z limonki, sól i cayenne.
Polać mieszanką owoców; delikatnie wrzucić do pokrycia.
Przykryj i schłódź przez 20 minut, od czasu do czasu mieszając.
Polecane wino: Chardonnay, Napój Alkoholowy, Piersi Bażanta Jeśli), Składnik, Kategoria Produktów Spożywczych, Sauvignon Blanc, (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym), Wytrawne Białe Wino, 3 łyżki Suchej Musztardy,, Typ Elementu Menu, Gruener Veltliner
Sałatka z arbuza w menu? Spróbuj połączyć się z Chardonnay, napojem alkoholowym i białym winem. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Merryvale Carneros Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Merryvale Carneros Chardonnay]()
Merryvale Carneros Chardonnay
Nasz 2007 Carneros Chardonnay jest skoncentrowany i intensywny w stylu. Aromaty orzechów laskowych, owoców tropikalnych i dojrzałego jabłka otoczone są chrupiącą mineralnością i słodkim tostowym dębem. Wino jest bogate i kremowe z trwałym wykończeniem. Naszą ulubioną parą jest popękany homar z wyciągniętym masłem i świeżą cytryną.