Sałatka Z Arbuza Południowo-Zachodniego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj sałatki z arbuza Południowo-Zachodniego. Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i lakto ovo wegetariański przepis serwuje 6 i kosztuje 74 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 82 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieprzu cayenne, kolendry, miodu i soli. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Z łyżką wynik 42%, to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Sałatka z arbuza z winegretem z arbuza, Południowo-zachodnia kanapka Rachel z południowo-zachodnią Slaw: Boar ' s Head Boldest Bracket Challenge, oraz Sałatka Południowo-Zachodnia.
Instrukcje
W dużej misce połącz arbuza, Mango, jicamę, cebulę i kolendrę. W małej misce wymieszaj sok z limonki, miód, ocet, skórkę z limonki, sól i cayenne.
Polać mieszanką owoców; delikatnie wrzucić do pokrycia.
Przykryj i schłódź przez 20 minut, od czasu do czasu mieszając.
Polecane wino: Chardonnay, Napój Alkoholowy, Piersi Bażanta Jeśli), Składnik, Kategoria Produktów Spożywczych, Sauvignon Blanc, (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym), Wytrawne Białe Wino, Likier Granatowy Lub Sok żurawinowy, Typ Elementu Menu, Gruener Veltliner
Sałatka z arbuza w menu? Spróbuj połączyć się z Chardonnay, napojem alkoholowym i białym winem. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Merryvale Carneros Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Merryvale Carneros Chardonnay]()
Merryvale Carneros Chardonnay
Nasz 2007 Carneros Chardonnay jest skoncentrowany i intensywny w stylu. Aromaty orzechów laskowych, owoców tropikalnych i dojrzałego jabłka otoczone są chrupiącą mineralnością i słodkim tostowym dębem. Wino jest bogate i kremowe z trwałym wykończeniem. Naszą ulubioną parą jest popękany homar z wyciągniętym masłem i świeżą cytryną.