Sałatka Włoska Slaw
Włoska sałatka Slaw jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 157 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz dżem morelowy, ocet winny, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Włoska Kiełbasa Z Korzeniem Selera, Włoska kapusta z jajkami Sunny-Side Up, oraz Sałatka Waldorf Slaw.
Instrukcje
Marmoladę lub dżem ubić razem z octem i oliwą, wlać oliwę z oliwek extra-virgin.
Dodaj rozdrobnione radicchio do salaterki wraz z papryką i cebulą. Wrzucić, aby połączyć sałatkę i doprawić sałatkę solą i pieprzem, do smaku.