Sałatka Węgierska
Przepis węgierska sałatka jest gotowa w około 10 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe, całe 30, i wegańskie opcja dla miłośników kuchni wschodnioeuropejskiej. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 97 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Jeśli masz olej canolan, zieloną cebulę, warzywa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Węgierska Sałatka Z Ogórków, Węgierska Sałatka Z Ogórków, oraz Strudel z szynki Węgierskiej z sałatką z rukoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce połącz pierwsze cztery składniki. W małej misce ubić razem olej, ocet, sól czosnkową i pieprz.
Wlać mieszaninę warzywną i wrzucić do herbu.
Podawać z łyżką szczelinową.