Sałatka wieprzowo-warzywna z grilla

Wieprzowina i grillowana sałatka warzywna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz po prostu pieczoną wieprzowinę, ząbek czosnku, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z polędwicy wieprzowej i grillowanych warzyw, Wieprzowina z grillowanym Pisto warzywnym, oraz Grillowane polędwiczki wieprzowe z mieszanką warzywną.
Instrukcje
Ziemniaki wrzucić z 1 łyżeczką oleju.
Umieść ziemniaki na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem; grilluj 4 minuty z każdej strony lub do miękkości.
Miejsce cukinia, squash, papryka, i cebula na grill rack; gotować 3 minut z każdej strony.
Umieść kromki chleba na stojaku do grillowania; grill 1 minutę z każdej strony lub do dobrze oznaczonego. Obie strony każdego kromki chleba pocierać pokrojonymi bokami czosnku. Grubo posiekać cukinię, Kabaczek i paprykę.
Połącz warzywa i po prostu pieczoną wieprzowinę w dużej misce, delikatnie podrzucając.
Połącz ocet i pozostałe składniki, mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać pozostałe 3 1/2 łyżeczki oleju, mieszając trzepaczką.
Mżawka mieszaniny octu na mieszaninie warzywnej, podrzucając do herbu.