Sałatka z makaronem ryżowym Veggie-tofu może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegański przepis służy 20 i kosztuje 62 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Mieszanka octu ryżowego, kasztany wodne, extra-firm tofu, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantna sałatka z makaronem ryżowym z kapustą i Tofu, Sałatka z makaronem ryżowym z wędzonym Tofu i ziołami, oraz Rice Cooker Azjatycka Zupa Z Makaronem Z Tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Tofu pokroić na pół wzdłuż. Owiń każdy kawałek papierowym ręcznikiem, umieść na talerzach i połóż miskę na każdym, Aby wycisnąć wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
W szerokiej, płytkiej misce ubij razem sos sojowy, sok z limonki, ocet ryżowy, olej sezamowy, cukier, imbir, czosnek i sos chili. Wrzucić Tofu w sosie i ułożyć w jednej warstwie. Przykryć i schłodzić przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Szczypta Białego Sezamu
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju