Sałatka warzywna świeża z ogrodu
Sałatka warzywna Fresh-from-the-Garden może być tylko przystawką, której szukasz. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 83 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz paski papryki, sól, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest solidne. Spróbuj Sałatka Warzywna Fresh Garden, Sałatka Ogrodowa Świeża, oraz Świeża Sałatka Ogrodowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia w 8-quart stockpot.
Dodać fasolę; gotować przez 1 minutę.
Dodać marchew; gotować mieszaninę 2 minut lub do chrupkiego-przetargu.
Odcedzić; włożyć warzywa do lodowatej wody.
Odstawić 1 minutę lub do ostygnięcia; odcedzić.
Połączyć cukier, ocet, musztarda, olej, i sól w dużej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Dodaj fasolę, marchew, papryka, i cebula; wrzucić delikatnie do herbu.