Quinoa Veggie Sałatka z pikantnym Vinaigrette może być tylko przystawka szukasz. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 292 kalorie, 9g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz sok z cytryny, pomidory, cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 395 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona Wegetariańska Sałatka z komosy ryżowej z prażoną przyprawą Vinaigrette, Pikantna Sałatka Warzywna, oraz Pikantna Meksykańska Sałatka Z Quinoa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić quinoa i wody do wrzenia w rondlu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż quinoa jest tender i woda została wchłonięta, o 15 do 20 protokół. Zeskrobać gotowane quinoa do dużej miski i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Komosa Ryżowa Gotowana
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania