Sałatka Waldorfska z Boczkiem

Sałatka Waldorfska z Boczkiem
Przepis na Sałatkę Waldorfską z Boczkiem można przygotować w około 25 minut . Za 1,42 USD za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Z tego przepisu wychodzą 4 porcje zawierające 410 kalorii , 7 g białka i 29 g tłuszczu każda. Można się nim delektować w dowolnym momencie, ale szczególnie nadaje się na Czwarty Lipca . 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Świetnie sprawdza się jako niedrogi dodatek do dań. Jeśli masz pod ręką cukier, jabłka, marchewkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 44% wyniku , co jest całkiem niezłym wynikiem. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Waldorf Cole Slaw , Waldorf Salad Slaw i Bourbon-Bacon Slaw .

Instrukcje

1
Usmaż boczek na średniej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż uzyskasz złoty kolor i chrupkość, około 8 minut; odsączyć na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
W dużej misce wymieszaj majonez, ocet, musztardę, cukier i nasiona selera, aż się połączą. Jabłka pokroić w zapałki, następnie dodać do miski z dressingiem wraz z selerem, marchewką, orzechami włoskimi, rodzynkami, natką pietruszki i boczkiem. Doprawić solą i pieprzem i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Nasiona SeleraNasiona Selera
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Zdjęcie: Con Poulos
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn