Sałatka Trójkolorowa: Insalata Tri Colore
Trójkolorowa Sałatka: Insalata Tri Colore wymaga około 20 minut od początku do końca. Na 10,21 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 680 kalorii, 3G białka, oraz 71 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz szalotkę, serduszka sałata rzymska, endywia żarówki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Tri Colore, Sałatka Tri Colore z koprem włoskim, oraz Sałatka Tri-Colore z krakersami Frico i Cezarem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grubo posiekać serca romaine; rozdrobnić radicchio; cienko pokroić endywia wzdłuż.
Połączyć warzywa w salaterce.
Wlać oliwę z oliwek do bezpiecznego naczynia mikrofalowego.
Dodać szalotki do oleju i umieścić olej w kuchence mikrofalowej.
Rozgrzać olej i szalotki przez 30 sekund na wysokości.
Wyjąć z kuchenki mikrofalowej i odstawić 5 minut. (Olej i szalotka mogą być podgrzewane na małym ogniu na płycie kuchennej w małej patelni przez 2 do 3 minut.
Zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia.)
Wlać olej i szalotkę do miski i ubić w 3 łyżkach octu balsamicznego.
Mżawka vinaigrette na sałatkę i wrzucić do płaszcza. Doprawić solą i pieprzem do smaku.