Przepis stek Sałatka Taco jest gotowy w około 30 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 514 kalorii, 36g białka, oraz 35 g tłuszczu. Na 4,26 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Jeśli masz sałatę rzymską, olej canolan, masywny pomidor salsa, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. 323 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Prawie Słynna Sałatka Ze Stekiem Taco, Taco Steak Salad w / Ginger Lime Dressing, oraz Becky ' s Gourmet Południowo-Zachodnia Sałatka Taco lub Nachos ze stekiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Posypać każdą stronę spódnicy kminkiem, pudrem i szczyptą soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Ser Cheddar, Tarty, Do Posypania
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
2
Wlać olej do dużej żeliwnej patelni ustawionej na średnim ogniu. Gdy olej zacznie migotać, dodaj stek ze spódnicy. Gotować, aż średnio rzadkie, trzy do czterech minut na stronie, w zależności od grubości stek jest. (130°F. jest idealny, więc jeśli Na zewnątrz jest ładnie karmelizowany, ale wewnątrz rejestruje się poniżej, że na termometrze mięsa, po prostu zmniejszyć ogień do medium i kontynuować gotowanie, aż będzie dobrze.) Po zakończeniu odstawić stek na co najmniej pięć minut. Pokroić w plastry grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Cheddar, Tarty, Do Posypania
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
W dużej misce, dodać rzymską, ogórek, pomidor, ser, awokado, 1/2 szklanki salsy, i dwie łyżki kwaśnej śmietany. Wrzucić aż połączone. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Dodać chipsy tortilla wzdłuż boków miski, lub po prostu pokruszyć je i wrzucić je. Top każda miska z 1/4 grillowanego steku, plus dodatkowa łyżka salsy i śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Raymond R Collection Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.