Sałatka Taco Ze Stekiem

Sałatka Taco Ze Stekiem
Przepis stek Sałatka Taco jest gotowy w około 30 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 514 kalorii, 36g białka, oraz 35 g tłuszczu. Na 4,26 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Jeśli masz sałatę rzymską, olej canolan, masywny pomidor salsa, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. 323 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Prawie Słynna Sałatka Ze Stekiem Taco, Taco Steak Salad w / Ginger Lime Dressing, oraz Becky ' s Gourmet Południowo-Zachodnia Sałatka Taco lub Nachos ze stekiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posypać każdą stronę spódnicy kminkiem, pudrem i szczyptą soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Ser Cheddar, Tarty, Do PosypaniaSer Cheddar, Tarty, Do Posypania
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
2
Wlać olej do dużej żeliwnej patelni ustawionej na średnim ogniu. Gdy olej zacznie migotać, dodaj stek ze spódnicy. Gotować, aż średnio rzadkie, trzy do czterech minut na stronie, w zależności od grubości stek jest. (130°F. jest idealny, więc jeśli Na zewnątrz jest ładnie karmelizowany, ale wewnątrz rejestruje się poniżej, że na termometrze mięsa, po prostu zmniejszyć ogień do medium i kontynuować gotowanie, aż będzie dobrze.) Po zakończeniu odstawić stek na co najmniej pięć minut. Pokroić w plastry grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Cheddar, Tarty, Do PosypaniaSer Cheddar, Tarty, Do Posypania
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
W dużej misce, dodać rzymską, ogórek, pomidor, ser, awokado, 1/2 szklanki salsy, i dwie łyżki kwaśnej śmietany. Wrzucić aż połączone. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Podzielić mieszaninę między cztery duże miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać chipsy tortilla wzdłuż boków miski, lub po prostu pokruszyć je i wrzucić je. Top każda miska z 1/4 grillowanego steku, plus dodatkowa łyżka salsy i śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Raymond R Collection Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Raymond R Collection Merlot
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn