Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Quinoa Tabbouleh Sałatka spróbować. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,18 zł za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Przepis ten zachwycił 20506 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ogórek, pietruszkę, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Sałatka Tabbouleh Z Quinoa, Sałatka Tabbouleh Z Quinoa, oraz Sałatka Tabbouleh Z Quinoa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić wodę i quinoa do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż quinoa jest miękka i ciecz została wchłonięta, o 17-20 minut i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2
Wymieszać quinoa, pomidor, ogórek, pietruszka, mięta i zielona cebula.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Gałązki Kopru Włoskiego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
3
Wymieszać sok z cytryny, oliwę z oliwek, kminek, sól i pieprz i wymieszać z sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej