Sałatka Szpinakowo-Jabłkowa

Sałatka Szpinakowo-Jabłkowa
Sałatka szpinakowo-jabłkowa może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 169 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.26 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz BAC-boczek smak bitów, szpinak, sos sałatkowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka z jabłkami, białym cheddarem i szpinakiem z miodowo-jabłkowym winegretem, Sałatka Szpinakowa Z Pieczonym Jabłkiem, Pekanem I Kurczakiem Z Jabłecznikiem, oraz Sałatka Ze Szpinakiem Jabłkowym.

Instrukcje

1
Wrzucić szpinak, plastry jabłka i kawałki smaku boczku w dużej salaterce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wymieszać majonez i koncentrat soku pomarańczowego; podawać z sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
MajonezMajonez
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn