Sałatka szpinakowa z sosem z galaretki pieprzowej

Sałatka szpinakowa z sosem z galaretki pieprzowej
Sałatka szpinakowa z sosem z galaretki pieprzowej jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 355 kalorii, 8G białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.98 za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, musztardę dijon, delikatną galaretkę z pieprzem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Szpinakowa Z Sosem Cytrynowo-Pieprzowym, Sałatka ze szpinakiem i boczkiem z sosem koperkowym z papryki cytrynowej, oraz Jajeczna Kanapka śniadaniowa z galaretką pieprzową i szpinakiem.

Instrukcje

1
W małej misce, ubij razem galaretkę pieprzową, oliwę z oliwek, sól i musztardę, aby dressing.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka PieprzowaGalaretka Pieprzowa
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Podgrzać w kuchence mikrofalowej przez 30 sekund.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
3
Ochłoń.
4
Umieść szpinak w dużej misce i wymieszaj z sosem. Podzielić na dwie miski do serwowania. Każdą z nich polać plastrami koziego sera i posypać orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćŁatwy
Gotowe W7 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia22
Magazyn