Sałatka szpinakowa z pieczarkami i boczkiem

Sałatka szpinakowa z pieczarkami i boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 4G białka, oraz 24g tłuszczu. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka szpinaku dla niemowląt, sól i pieprz, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Sałatka szpinakowa z boczkiem, karmelizowaną cebulą, pieczarkami i serem pleśniowym w sosie na patelni Boczkowej z dodatkiem jajka na twardo, Sałatka ze szpinakiem na ciepło z boczkiem, pieczarkami i jajkami na twardo, oraz Balsamiczny kotlet z kurczaka na sałatce szpinakowej z pieczarkami, boczkiem i ciepłym sosem Szalotkowym.
Instrukcje
Na patelni, gotować boczek, aż chrupiące, o 10 protokół.
Odcedzić na papierowych ręcznikach i ostudzić, a następnie pokruszyć.
Grzyby pokroić w paski i delikatnie wymieszać z oliwą z oliwek, solą, pieprzem, tymiankiem i rozmarynem. Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Grzyby gotować, często mieszając, aż do miękkości i wody spłynęła, o 8 protokół.
Wyjąć z patelni do miski i ostudzić.
Ubić razem ocet, musztardę, sól i pieprz. Powoli skropić oliwą z oliwek, stale ubijając. W dużej salaterce wrzucić szpinak, cebulę i grzyby delikatnie z sosem.
Posypać boczek na wierzchu i podawać.