Sałatka szpinakowa z miodowo-brązowym sosem maślanym
Sałatka szpinakowa z miodowo-brązowym sosem masłowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz szalotkę, sól i pieprz, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Spróbuj Sałatka szpinakowa z sosem miodowym, Sałatka szpinakowa z sosem miodowym, oraz Sałatka szpinakowa z sosem miodowo-bekonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na małej patelni na średnim ogniu.
Dodaj szalotka i gotować, aż szalotka jest miękka i masło zamienia jasnobrązowy kolor, 2 do 3 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać z octem, miodem, solą i pieprzem.
Szpinak wlać do miski i wrzucić.