Sałatka szpinakowa z grillowanymi warzywami śródziemnomorskimi
Sałatka szpinakowa z grillowanymi warzywami śródziemnomorskimi może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 215 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka czapek portobello grzyb, latem squash, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką wynik 84% to danie jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka szpinakowa z grillowanymi warzywami śródziemnomorskimi, Warzywa śródziemnomorskie (grillowane lub pieczone), oraz Izraelska Sałatka z kuskusem z śródziemnomorskimi pieczonymi warzywami.
Instrukcje
1
Wszystkie warzywa umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
2
Dodać 1/4 szklanki oleju i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Wrzucić dobrze upewniając się, że każde warzywo zostanie pokryte olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Warzywa
Olej Do Smażenia
3
Umieść patelnię grillową na średnim ogniu. Po podgrzaniu umieścić warzywa na grillu i odpowiednio gotować: grzyby grillować około 5 minut na stronę; papryka i Kabaczek około 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Grzyby
Papryka
Nóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Grilla
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Gdy wszystkie warzywa są grillowane, umieść je w dużej misce do serwowania, aby lekko ostygły. Pokroić w kostkę i dodać ser feta, pestkowe oliwki, szpinak i liście bazylii. Delikatnie wrzucić, aby dobrze wymieszać i skropić więcej oleju, do smaku, jeśli to konieczne i podawać.