Sałatka szpinakowa z dressingiem Meyer Lemon Caesar i grzankami z podpłomyków

Jeśli chcesz dodać więcej pescatarian przepisy do twojego pudełka z przepisami, Sałatka szpinakowa z dressingiem Meyer Lemon Caesar i grzankami Flatbread może być przepisem, który powinieneś wypróbować. To danie główne ma 563 kalorii, 13g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Za 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i weź ciepłą wodę, parmezan, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 5 godzin i 25 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 77%. Podobne przepisy to Sałatka Cezar z kurczakiem z grzankami czosnkowymi {i lekkim dressingiem Cezar}, Sałatka Cezar z kurczakiem z grzankami czosnkowymi {i lekkim dressingiem Cezar}, oraz Sałatka Cezar z domowym dressingiem Cezar i grzankami.
Instrukcje
Umieść sok z cytryny, czosnek, musztardę, majonez, anchois, ocet z czerwonego wina, sól i sporą ilość świeżo zmielonego czarnego pieprzu w blenderze i zmiksuj na gładką masę. Przy pracującym silniku powoli dodawaj olej i mieszaj do zemulgowania.
Dodaj starty ser i miksuj przez kilka sekund, aby dodać.
Umieść szpinak w dużej misce, dodaj dressing i wymieszaj, aby pokryć każdy liść.
Dodaj grzanki z podpłomyków i ponownie wrzuć. Posyp ogolonym parmezanem i podawaj natychmiast.
Spłaszcz ciasto płaskie, delikatnie wciśnij w duży prostokąt, posmaruj obficie oliwą z oliwek, dopraw solą i pieprzem i wrzuć na grill. Grilluj z obu stron na złoty kolor.
Pokrój w paski o długości od 2 do 3 cali i szerokości 1/4 cala.;
Wymieszaj wodę i drożdże w dużej misce i odstaw na 5 minut do wyrośnięcia. Stopniowo wlewaj 2 szklanki mąki i mieszaj, aby dodać.
Mieszaj przez około 1 minutę, aby utworzyć gąbkę.
Odstaw pod przykryciem na co najmniej 1 godzinę.
Włóż gąbkę do miski miksera stojącego. Za pomocą haka do ciasta dodaj sól i olej, a następnie dodaj mąkę po 1/2 szklanki na raz, aby uformować ciasto.
Wyjmij z miski i ugniataj.
Umieść w czystej naoliwionej misce i odstaw do wyrośnięcia, powoli, około 2 1/2 godziny. Ciasto podzielić na 4 kulki, w razie potrzeby ponownie odstawić na 1/2 godziny, a następnie rozwałkować według uznania.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Można spróbować Dom Perignon Rocznika Luminous butelki. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 279 dolarów za butelkę.
![Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki]()
Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki
on otwarcie bukiet jest złożony i świetlisty, mieszanie białych kwiatów, owoców cytrusowych i pestkowych. Ogólny efekt potęguje świeżość anyżu i pokruszonej mięty. Ostateczne aromaty oferowane przez wino zaczynają wykazywać pikantne, drzewne i prażone nuty. Po długim okresie niechęci wino wreszcie się otwiera. Istnieje pełna równowaga między nosem a podniebieniem. Jego smukły, minimalistyczny, czysty, stonowany, atletyczny charakter wyraża się teraz również ciepłem. Owoce są wyraźne i wyraźne. Charakterystyczna kwasowość rocznika jest wyjątkowo dobrze zintegrowana. Jego trwałość jest głównie aromatyczna, szara, Dymna i bardzo obiecująca.Wino cieszy się dwoistością: ciepłem i świeżością, parami mięsa i jodu, gotowanymi i surowymi. Przyprawy wzmacniają i podkreślają musowanie 2008 roku i zagęszczają wino. Dom Pérignon lubi zabawne doświadczenia: sztukę kulinarną, tekstury i sprawy.