Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem Boczkowym

Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem Boczkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki ze szpinakiem z ciepłym sosem bekonowym. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $1.5 za porcję. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 7G białka, oraz 14g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać pieczarki, liście szpinaku, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem Boczkowym, Sałatka Szpinakowa Z Ciepłym Sosem Boczkowym, oraz Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem Boczkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na patelni dodać boczek i gotować na średnim ogniu, aż chrupiące. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na papierowy ręcznik wyłożony płytką, aby osuszyć. Z grubsza posiekać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wylać wszystko, ale 2 łyżki tłuszczu z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Ogrzać pozostały tłuszcz na średnim ogniu, dodać szalotki i gotować przez 2 minuty, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
4
Ubij w occie, żądaną ilość musztardy, sól i pieprz, do smaku. Zeskrobać brązowe bity z dna patelni, doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie usunąć patelnię z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
5
Do sałatki, w dużej salaterce, wrzucić razem szpinak, grzyby, boczek i cebula.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Wlać sos na sałatkę i wrzucić do połączenia.
7
Podawać na ciepło.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn