Sałatka szpinakowa II
Sałatka ze szpinakiem II może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 306 kalorii, 9g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka boczku, jajek, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 49%. Podobne przepisy to Grecka Sałatka Szpinakowa W Mini Filiżance Filo Grecka Sałatka Szpinakowa W Mi, Sałatka szpinakowa-pikantny twist do starej sałatki szpinakowej, oraz Szpinak Ohitashi (Japońska Sałatka szpinakowa z płatkami Bonito).
Instrukcje
Umieścić jajka w rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia; przykryć, zdjąć z ognia i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Wyjąć z gorącej wody, ostudzić, obrać i posiekać.
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
W dużej misce, połączyć jajka, boczek, szpinak i cebula.
W małej misce ubić razem olej, sok z cytryny, czosnek oraz sól i pieprz.
Wlać sałatkę i wrzucić dobrze do herbu.