Sałatka Szpinakowa Dla Dzieci Z Sosem Makowym
Sałatka szpinakowa dla dzieci z sosem makowym jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 104 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz migdały, szpinak dla niemowląt, krem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Sałatka Szpinakowa Z Sosem Makowym, Sałatka szpinakowa z sosem makowym, oraz Sałatka truskawkowo-szpinakowa z sosem makowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść migdały w jednej warstwie na płytkiej patelni i piec w 350 przez 8 minut lub do tosty i pachnące, mieszając od czasu do czasu.
Umieść szpinak w dużej misce. Wymieszać razem SOS makowy, zmielone nasiona lnu, kwaśną śmietanę i 2 łyżki. wodę w małej misce; skropić szpinakiem i wrzucić do połączenia. Top z pomarańczy, cebuli i migdałów.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy kremowego sosu makowego Kraft.