Sałatka Sycylijska

Sałatka Sycylijska
Sałatka sycylijska to przystawka na 10 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis zawiera 142 kalorie, 5 g białka i 11 g tłuszczu na porcję. Za 89 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka marynowanych papryczek bananowych, częściowo odtłuszczonego sera mozzarella, oliwek i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 34%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, polubili także sałatkę sycylijską, sałatkę sycylijską escarole i sałatkę sycylijską pomarańczową.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze siedem składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Skropić dressingiem i wymieszać.

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje ulubione dania w kategorii Sałatka. Zarówno Sauvignon Blanc, jak i Gruner Veltliner mają nuty ziołowe, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkiego winegretu, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Argyle Pinot Noir z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
Argyle Pinot Noir
Argyle Pinot Noir
Argyle Pinot Noir jest szczery i niezmieszany. Rocznik Pinot Noir 2012 zrobił się sam. Fermentowana w małych partiach i mieszana dla czystości, tegoroczna mieszanka dojrzałych czerwonych malin, wiśni morello i nutą przypraw z ostępów. Żadne inne słowo nie jest w stanie opisać podniebienia, jak bujne. Pod spodem delikatna, lekko mocna tanina, kwasowość śpiewa prawdziwie i długo. Ciesz się wcześnie lub posiedź kilka lat, aby uzyskać lepsze niuanse.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn