Sałatka Steakhouse

Sałatka Steakhouse
Sałatka Steakhouse może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja zawiera 767 kalorii, 37g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 4,31 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 6 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz ziemniaki, sól koszerna, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 94%. Spróbuj Sałatka Steakhouse, Sałatka Steakhouse Rib-Eye, oraz Sałatka Steakhouse dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°. w dużej misce, wrzucić ziemniaki, 1 łyżka oleju, 1 łyżeczka soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
PiekarnikPiekarnik
2
Rozłóż na blasze z boku. Pieczeń 20 do 25 minut, mieszając od czasu do czasu, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
W międzyczasie posyp stek wołowy pozostałą 1 łyżeczką soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. W 12-calowej patelni nonstick, ciepło Pozostałe 1 łyżka oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać wołowinę; przykryć i gotować 8 do 10 minut, obracając raz, aż pożądana doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
5
Usuń wołowinę z patelni do deski do krojenia; przykryć folią i pozostaw 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
PatelniaPatelnia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Pokrój wołowinę na cienkie kawałki wielkości kęsa. W dużej misce, wrzucić wołowinę, ziemniaki, szpinak, pomidor i dressing.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
SzpinakSzpinak
PomidorPomidor
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Jasne czerwone owoce, kandyzowana jagoda, śliwka Santa Rosa i mentolowe aromaty łączą się, aby odurzyć nos, ponieważ 2016 Harris Vineyard Merlot wafts ze szkła. Na podniebieniu soczysty i owocowy wpis jest wspierany przez żujące taniny i równoważącą kwasowość, tworząc bujne warstwy, które pokrywają język i wytwarzają miękkie, eleganckie wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia68
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn