Sałatka sojowo-imbirowa z wołowiną i makaronem z sosem orzechowym
Sojowo-imbirowa Sałatka z wołowiną i makaronem z sosem orzechowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 626 kalorii, 43g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, top polędwicy stek, imbir, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Sałatka z makaronem Soba z sosem imbirowo-orzechowym, Sałatka z makaronem wołowym z sosem imbirowym, oraz Poważne sałatki: Azjatycka Sałatka z makaronem drobiowym z sosem imbirowo-orzechowym.
Instrukcje
1
Połączyć 1 1/4 szklanki wrzącej wody i torebki herbaty i strome 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Torebka Na Herbatę
Woda
2
Umieścić masło orzechowe w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny Lukrecjowe
3
Dodaj 3/4 filiżanki herbaty, sos sojowy, sok z limonki i cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Limonki
Sos Sojowy
Mielony Pieprz Cayenne
Herbata
4
Ubij sos, aby dobrze się zmiksować. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed kontynuowaniem.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
5
Wymieszać z rukolą i miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rukiew Wodna
Mięta
1
Połączyć sos sojowy, ocet, imbir, miód, kruszony czerwony pieprz, i kminek w dużej misce; trzepaczka do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Sos Sojowy
Ocet
Imbir
Kminek
Miód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Skręcić Liny Lukrecjowe
2
Dodać wołowinę i wrzucić do herbu. Marynować w temperaturze pokojowej co najmniej 1 godzinę i do 2 godzin, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
1
Linguine gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą do miękkości, ale nadal twarde do gryzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Drenaż. Spłukać zimną wodą; ponownie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
3
Przenieść linguine do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny Lukrecjowe
4
Wymieszać w oleju sezamowym. Używając obieraczki do warzyw, pokrój połówki ogórka wzdłuż na długie cienkie wstążki; ułóż na papierowych ręcznikach, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Sezamowy
Warzywa
Ogórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Obieraczka
Ręczniki Papierowe
5
Marynatę odcedzić z wołowiny do średniego rondla; gotować 2 minuty na dużym ogniu. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynata
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
6
Patelnia grillowa ciepła lub duża żeliwna patelnia na dużym ogniu 4 minuty. Praca w partiach, grill wołowiny aż tylko brązowy Na zewnątrz, ale rzadko wewnątrz, o 1 minutę na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Grilla
Patelnia
Kasztany Wodne, Julienne
7
Przełożyć wołowinę do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny Lukrecjowe
8
Dodaj ogórki, zieloną cebulę i ostudzoną marynatę do linguine.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Ogórek
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Marynata
9
Dodaj dressing i wrzucić do płaszcza. Sałatkę doprawiamy solą i pieprzem. Ułożyć miętę i rukolę wokół krawędzi dużego talerza. Kopiec sałatka z makaronem w centrum; top z wołowiną.